torstai 8. lokakuuta 2015

Vois taas alottaa

Mitä vitsii!

Mitä tapahtuu!

Kuka sä oot!

Viimesin postaus yli vuoden takaa. Ups.. Vähä jääny tää. Kuten elämässä yleensäkin, mulle on tapahtunu paljon. Ysiluokka loppu. Mul oli mahtava kesä. Pääsin lukioon. Tutustuin yli sataan uuteen ihmiseen. Elämä on hyvää.

Lukiossa oon saanu iha huiman määrän uusii kavereita, ja muutaman tosi hyvän ja läheisenki. Koulu on ollu sinänsä raskasta, mut kuitenki paljo mukavampaa ku yläkoulussa. "Mä en tajuu mite lukios kaikki on vaa niin kivoja." Tän totes mun frendi Maria, joka näkyy seuraavas kuvas vasemmalla.


Ottakaa myös kuva nukkuvasta Ogesta. Meillä oli tolloin kokeidenpalautuspäivä ja tulosten saamine on selkeesti rankkaa ja väsyttävää puuhaa.Tosiaan, oon leikannu hiusket tossa kesän aikana. Kelasin varmaa vuoden, et pitäiskö leikata vai ei, ja päädyin lopulta leikkaamaan. En kadu yhtää! 


Heitänpä samalla kuvan Anttonista. Me ollaan nyt seurusteltu puolisen vuotta, enkä vois olla enempää in lööv ⛄️❤️Oon tosiaa matikka- ja luonnontiedepainotetussa lukiossa ja opiskelen erikoispitkää matikkaa ja fysiikkaa. Meil oli tos viikko sit matikkaleiri, ja siel oli ihan huippuu. Oleiltii hotellissa Sannaisissa, ja se mesta oli fancy. Kaikki ruokailut käytii hoitamas kartanolla, jolle oli kävelyy siit hotellilta ehkä sata metriä, ja iltasin meille oli saunat ja uima-allas varattu kaheks tunniks, ja siel oli kans isot sohvarykelmät, minkä luona oli iltapala katettuna meille. Ja siit leirist sai yhen kurssin! Totally worth it.


Just nyt istun kotona yksin ja vähän kipeenä, ja kattelen ulos. Meiän pihalla on pari oravaa ja yks palokärki, ja tääl paistaa aurinko. Melkee tuntuu keväältä, vaik tietää et talvi on vast tulossa. Jatkan nyt saksanläksyjen pariin, katotaa millon tulee seuraava postaus :) Tschüs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kehiin, se ilahduttaa aina!