sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

2daysofawesome

EILEN
Nähtii Olivian kaa kampissa yheltä, ja siit alko meiä shoppailukierros. Kierrettii kauppoi kampis ja foorumis ja löydettii kaikkee iha sikaihanaa. Oltii ostamas vaatteit Olivialle ja mä tarvitsin pelkät housut. Mul oli hirvee himo ostaa kaikkee ihanaa mitä löyty, mut jotenki sain sit hillittyy itteni. Olin tosi lähel ostaa tän yhen paidan joka oli mun mielest iha supersöpö, se oli vissii JC:stä. Olivialle löyty vaik mitä: kengät, farkkutakki, mekko, paita... Pakko myöntää sil tytöl on tosi hyvä vaatemaku! Käytii kans syömäs Vapianos ja sit viel Starbucksii ennenku lähettii meille. Kotii ku päästii ni katottii leffa, syötii iltapala, chillattii ja painuttii petii.

TÄNÄÄN
Aamul aikalail vaa jillailtii ja käytii vähä ulkon kiikkumas. Päiväl katottii yks leffa ja käytii tunnin kävelyl ja sit istuskeltii terassil syöden jätskii. Koht äiti spottas käärmeit meiä autotallin luona ja pakkoha niit oli mennä kattoo. Olivia kirkas iha hirveen kovaa heti ku näki ne, mut koht tuli jo lähemmäs kattoo joskos sais kuvaa :') 
Heitettii Olivia bron kaa asemalle ja halattii sit junas heipat, sen jälkee haettii isä laivasatamast ku se tuli Tallinnast ja mentii kotii. Bro heitti mulle meiän keinus järkyt vauhit, nauroin vaa ja kiljuin. Illal kävim viel heittää talviturkin. Puoltuntii arvoin et uskallanko vai enkö ja sit hyppäsin. HYI KU OLI KYLMÄÄ!

xx-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kehiin, se ilahduttaa aina!